top of page

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Du har säkert anmält dig till ett nyhetsbrev, en e-bok, workshop, webbinarium, summit, e-kurs eller annat?

 

Det som händer med din e-postadress är att den hamnar på en så kallad "e-postlista" hos det företag du lämnar den. Om du inte avprenumererar så kan det hända att du med jämna mellanrum får mejl från företaget. Du kan på samma sätt samla din målgrupps e-postadresser. Det är mindre brus i inkorgen, men självklart är det inte säkert din kund väljer att läsa ditt mejl.


Oftast erbjuder man kunden någon gåva de kan vara intresserade av och i gengäld får du deras e-postadress. Detta kopplas ihop med din hemsida och med en e-postleverantör där dina mejl kan skickas ut med automatik när någon anmäler sig. När du sedan vill skicka ut något så kan du skriva ett mejl och skicka till samtliga på den lista som just den kundgruppen är samlad. Du kan också ha en serie med förskrivna mejl som skickas med jämna mellanrum. 

Om du bara använder dig av sociala medier, bör du tänka dig för... vad händer om ditt konto och dina följare försvinner? Du kan bli hackad, blockerad och censurerad av den plattform du använder. Du äger inte dina följare på sociala medier, men din e-postlista har du kontroll över (så länge kunden väljer att finnas kvar där).

Förutsättningar:

 • Jag skapar anmälningsformulär på din hemsida där kunden lämnar sin e-postadress och de uppgifter du önskar.
   

 • Jag skapar ett konto åt dig i mailerLite, titta på deras olika funktioner: https://www.mailerlite.com/
   

 • Gåva eller nyhetsbrev som kopplas mellan din hemsida och din e-postleverantör, dvs MailerLite. Gåvan i sig skapar du, tex en video eller något annat digitalt. Vill du ha tips och hjälp med/bolla idéer så bokar vi ett samtal och du får en prisuppgift om du vill att jag hjälper till med tex att göra pdf med checklista, bästa tipsen, en e-bok etc. 
   

 • Jag skapar själva mejlet som skickas till kunden vid anmälan, med det innehåll du vill ha.
   

 • Genomgång (digitalt/fysiskt eller video instruktioner) hur du själv skriver e-post och skickar till din e-postlista. Vill du har hjälp att skicka kommande mejl (utöver välkomstmejlet/gåvan) till din lista så får du en prisuppgift för detta separat. 
   

 • De eventuella grafiska bilder som finns i e-posten får du som mallar i Canva, tex "banner" (bild högst upp i mejlet) om du vill ha dessa.

Investering 3500 kr ex moms

Med MailerLite skickar du gratis e-post upp till 1000 stycken e-postadresser, efter det tillkommer en kostnad. Kontrollera deras villkor innan du bestämmer dig för detta, https://www.mailerlite.com/

bottom of page